Не пропуштај

Квалитетот на вашето искуство зависи од вашиот избор

Toyota Авто Центар Дооел користи колачиња или технологии за следење, кои со ваша согласност може да се инсталираат на вашиот уред за следните цели: подобрување на искуството при посета на нашата страница, статистика за посетеност, прикажување персонализирани реклами при посета на партнерски страници и мерење на нивното влијание, користење на податоци за геолокација, за да ви понудиме можности во врска со социјални медиуми. За повеќе информации за нашата политика за колачиња, прочитајте ја нашата Политика и поставки за „колачиња”.

Со кликнување на копчето „Прифаќам “ подолу, се согласувате со користење на колачиња за горенаведените цели. За управување со параметрите за колачиња, кликнете овде: „Управување со моите колачиња”. Некои колачиња се строго неопходни за правилно функционирање на страницата и нашите услуги и се инсталираат автоматски.

Можете да ги контролирате и/или бришете колачињата како што сакате - можете да ги избришете сите колачиња кои се веќе на вашиот компјутер и можете да ги поставите повеќето прелистувачи да спречуваат нивно поставување. Меѓутоа, ако го направите ова, можеби ќе треба рачно да приспособувате некои параметри секогаш кога ќе посетувате локација и некои услуги и функционалности можеби нема да работат. За да ги одбиете колачињата отворете го полето „Управување со моите колачиња.

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга. Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета. Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Овие колачиња се користат за услуги на социјалните мрежи.

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница. Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

x
x

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА TOYOTA C-HR

Возила на лагер/брз рок на испорака со можност за финансирање со каматна стапка од 3.99% фиксна за целиот период на отплата.

C-HR 1.8 HYBRID E-CVT CENTER

Комбинирана моќност: 122 Кс

Боја: Бела (040)

Редовна цена: 34,490 € / 2,138,380 ден.

Акциска цена: 29,350 € / 1,819,700 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 17" алуминиумски бандажи
 • Мулти-медијален систем Toyota Touch (Apple Car Play & Android Auto интеграција)
 • 8" екран со задна камера за помош при паркирање
 • Двозонски автоматски клима уред

 

C-HR 1.8 HYBRID E-CVT CENTER

Комбинирана моќност: 122 Кс

Боја: Темно сива металик (1G3)

Редовна цена: 35.190 € / 2.181.780 ден.

Акциска цена: 30.050 € / 1.863.100 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 17" алуминиумски бандажи
 • Мулти-медијален систем Toyota Touch (Apple Car Play & Android Auto интеграција)
 • 8" екран со задна камера за помош при паркирање
 • Двозонски автоматски клима уред

 

C-HR 1.8 HYBRID E-CVT CENTER

Комбинирана моќност: 122 Кс

Боја: Аметист виолетова металик (9AH)

Редовна цена: 35.190 € / 2.181.780 ден.

Акциска цена: 30.050 € / 1.863.100 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 17" алуминиумски бандажи
 • Мулти-медијален систем Toyota Touch (Apple Car Play & Android Auto интеграција)
 • 8" екран со задна камера за помош при паркирање
 • Двозонски автоматски клима уред

 

C-HR 1.8 HYBRID E-CVT CENTER

Комбинирана моќност: 122 Кс

Боја: Сребрена металик (1L0)

Редовна цена: 35.190 € / 2.181.780 ден.

Акциска цена: 30.050 € / 1.863.100 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 17" алуминиумски бандажи
 • Мулти-медијален систем Toyota Touch (Apple Car Play & Android Auto интеграција)
 • 8" екран со задна камера за помош при паркирање
 • Двозонски автоматски клима уред

 

C-HR 1.8 HYBRID E-CVT CENTER

Комбинирана моќност: 122 Кс

Боја: Црвена перла (3U5)

Редовна цена: 35.390 € / 2.194.180 ден.

Акциска цена: 30.250 € / 1.875.500 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 17" алуминиумски бандажи
 • Мулти-медијален систем Toyota Touch (Apple Car Play & Android Auto интеграција)
 • 8" екран со задна камера за помош при паркирање
 • Двозонски автоматски клима уред

 

 

C-HR 1.8 HYBRID E-CVT CLUB

Комбинирана моќност: 122 Кс

Боја: Аметист виолетова металик (9AH)

Редовна цена: 37.690 € / 2.336.780 ден.

Акциска цена: 32.590 € / 2.020.580 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 18" алуминиумски бандажи (двобојни)
 • Систем за следење на мртвата точка (BSM- Blind Spot Monitor)
 • Систем за следење на сообраќај при возење наназад ( RCTA- Rear Cross Traffic Alert)
 • Мулти-медијален систем Toyota Smart Connect ("Cloud" навигација)

 

C-HR 1.8 HYBRID E-CVT CLUB

Комбинирана моќност: 122 Кс

Боја: Сино-зелена металик (785)

Редовна цена: 37.690 € / 2.336.780 ден.

Акциска цена: 32.590 € / 2.020.580 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 18" алуминиумски бандажи (двобојни)
 • Систем за следење на мртвата точка (BSM- Blind Spot Monitor)
 • Систем за следење на сообраќај при возење наназад ( RCTA- Rear Cross Traffic Alert)
 • Мулти-медијален систем Toyota Smart Connect ("Cloud" навигација)

 

C-HR 1.8 HYBRID E-CVT CLUB

Комбинирана моќност: 122 Кс

Боја: Црвена перла (3U5)

Редовна цена: 37.890 € / 2.349.180 ден.

Акциска цена: 32.790 € / 2.032.980 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 18" алуминиумски бандажи (двобојни)
 • Систем за следење на мртвата точка (BSM- Blind Spot Monitor)
 • Систем за следење на сообраќај при возење наназад ( RCTA- Rear Cross Traffic Alert)
 • Мулти-медијален систем Toyota Smart Connect ("Cloud" навигација)

 

 

C-HR 2.0 HYBRID E-CVT CLUB BI-TONE

Комбинирана моќност: 184 Кс

Боја: Темно сива металик со црн кров (2NB- 202/1G3)

Редовна цена: 40.490 € / 2.510.380 ден.

Акциска цена: 34.790 € / 2.156.980 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 18" алуминиумски бандажи (двобојни)
 • Систем за следење на мртвата точка (BSM- Blind Spot Monitor)
 • Систем за следење на сообраќај при возење наназад ( RCTA- Rear Cross Traffic Alert)
 • Мулти-медијален систем Toyota Smart Connect ("Cloud" навигација)
 • Двобојна каросерија

 

C-HR 2.0 HYBRID E-CVT CLUB BI-TONE

Комбинирана моќност: 184 Кс

Боја: Црвена перла со црн кров (2TB- 202/3U5)

Редовна цена: 40.490 € / 2.510.380 ден.

Акциска цена: 34.790 € / 2.156.980 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 18" алуминиумски бандажи (двобојни)
 • Систем за следење на мртвата точка (BSM- Blind Spot Monitor)
 • Систем за следење на сообраќај при возење наназад ( RCTA- Rear Cross Traffic Alert)
 • Мулти-медијален систем Toyota Smart Connect ("Cloud" навигација)
 • Двобојна каросерија

 

C-HR 2.0 HYBRID E-CVT CLUB BI-TONE

Комбинирана моќност: 184 Кс

Боја: Сребрена металик со црн кров (2VU- 202/1L0)

Редовна цена: 40.490 € / 2.510.380 ден.

Акциска цена: 34.790 € / 2.156.980 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 18" алуминиумски бандажи (двобојни)
 • Систем за следење на мртвата точка (BSM- Blind Spot Monitor)
 • Систем за следење на сообраќај при возење наназад ( RCTA- Rear Cross Traffic Alert)
 • Мулти-медијален систем Toyota Smart Connect ("Cloud" навигација)
 • Двобојна каросерија

 

C-HR 2.0 HYBRID E-CVT CLUB BI-TONE

Комбинирана моќност: 184 Кс

Боја: Аметист виолетова металик со црн кров (2XE- 202/9AH)

Редовна цена: 40.490 € / 2.510.380 ден.

Акциска цена: 34.790 € / 2.156.980 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 18" алуминиумски бандажи (двобојни)
 • Систем за следење на мртвата точка (BSM- Blind Spot Monitor)
 • Систем за следење на сообраќај при возење наназад ( RCTA- Rear Cross Traffic Alert)
 • Мулти-медијален систем Toyota Smart Connect ("Cloud" навигација)
 • Двобојна каросерија

 

C-HR 2.0 HYBRID E-CVT CLUB BI-TONE

Комбинирана моќност: 184 Кс

Боја: Сино-зелена металик со црн кров (2YB- 202/785)

Редовна цена: 40.490 € / 2.510.380 ден.

Акциска цена: 34.790 € / 2.156.980 ден.

ДОПОЛНИТЕЛЕН БОНУС ОД 790 € (48,980,00 ден) на акциската цена.

Опрема:

 • 18" алуминиумски бандажи (двобојни)
 • Систем за следење на мртвата точка (BSM- Blind Spot Monitor)
 • Систем за следење на сообраќај при возење наназад ( RCTA- Rear Cross Traffic Alert)
 • Мулти-медијален систем Toyota Smart Connect ("Cloud" навигација)
 • Двобојна каросерија