Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност и Известување за приватност на податоци.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

Нашиот сервис

 

Нашиот сервис го има следното работно време

Понеделник-Петок

08:00 до 16:30 часот

Сабота

10:00 - 14:00 h

 

Телефони за закажување сервис

023088842

023088823

info@toyota.com.mk

Водејќи се од нашиот принцип на усовршување на задоволството на клиентите во можност сме да ви понудиме услуга на закажување сервис преку е-маил. Нашите советници во сервисот ќе ве контактираат во период од 24 ч после испраќањето на пораката.

Заштитата на вашите лични информации е наш приоритет, за повеќе информации, внимателно прочитајте ја нашата политика за приватност.

Личните детали за оваа апликација се наменети за Тојота Авто Центар ДООЕЛ, Скопје, официјален претставник на ТОYОТА во Република Северна Македонија. Вашите податоци ќе се користат за да се направат барања, како и за статистичка анализа и истражување.

Во зависност од Вашата согласност, тие ќе бидат искористени и за да Ви се испратат информации за понуди, новости и соопштенија (билтени, покани и други публикации) од Тојота Авто Центар ДООЕЛ, Скопје.

Ги прифаќам горенаведените услови.