Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

Модели на Toyota

Акциска понуда

ФИНАНСИРАЊЕ

 

Погледни калкулатор 

ГАРАНЦИЈА

Уживајте во Вашата Toyota – изградена околу човекот

Во Toyota, наш врвен приоритет секогаш биле нашите клиенти. Се надеваме дека Вашата Toyota е важен дел од Вашиот живот, нешто од што зависите секој ден.

Затоа ние сме посветени на градење возила до највисоките стандарди, кои непрекинато ќе ги задоволуваат Вашите барања, година по година...

Гаранција од производителот    3 години / 100.000 км*1
Продолжена гаранција    3 години / 100.000 км*1
Површинска корозија/боја    3 години
Компоненти од хибридниот погон    6 години км*2
Перфорација од корозија    12 години
Хибридна батерија    5 години/100.000 км*3
     
*1 - Што побрзо истече
*2 - Prius, Yaris Hybrid, Auris Hybrid, RAV4 Hybrid
*3 - Програмата на бесплатна грижа за хибридната батерија му овозможува на клиентот по истекот на фабричката гаранција на батеријата (5 години/100.000 Км) и понатаму да продолжи со релаксирачко возење без грижа за можноста од настанување на било каков проблем со хибридната батерија. Со оваа програма гаранцијата на батеријата се продолжува за уште 5 дополнителни години односно дополнителни 75.000 Км (што попрво дојде). Препорачливо е првата проверка опфатена со “10 годишната бесплатна грижа за батеријата” да се направи пред истекот на фабричката гаранција на батеријата( 4 години/85.000 Км), на пр. последниот месец пред истекот на фабричката гаранција.

НАШИОТ СЕРВИС

Во Toyota Авто Центар купувањето на возило е само почеток

КОНТАКТ

Тојота Авто Центар

ДООЕЛ Скопје

Булевар 8-ми Септември број 21
1000 Скопје, Република Македонија

Заштитата на вашите лични информации е наш приоритет, за повеќе информации, внимателно прочитајте ја нашата политика за приватност.

Личните детали за оваа апликација се наменети за Тојота Авто Центар ДООЕЛ, Скопје, официјален претставник на ТОYОТА во Република Северна Македонија. Вашите податоци ќе се користат за да се направат барања, како и за статистичка анализа и истражување.

Во зависност од Вашата согласност, тие ќе бидат искористени и за да Ви се испратат информации за понуди, новости и соопштенија (билтени, покани и други публикации) од Тојота Авто Центар ДООЕЛ, Скопје.

Ги прифаќам горенаведените услови.