Не пропуштај

Квалитетот на вашето искуство зависи од вашиот избор

Toyota Авто Центар Дооел користи колачиња или технологии за следење, кои со ваша согласност може да се инсталираат на вашиот уред за следните цели: подобрување на искуството при посета на нашата страница, статистика за посетеност, прикажување персонализирани реклами при посета на партнерски страници и мерење на нивното влијание, користење на податоци за геолокација, за да ви понудиме можности во врска со социјални медиуми. За повеќе информации за нашата политика за колачиња, прочитајте ја нашата Политика и поставки за „колачиња”.

Со кликнување на копчето „Прифаќам “ подолу, се согласувате со користење на колачиња за горенаведените цели. За управување со параметрите за колачиња, кликнете овде: „Управување со моите колачиња”. Некои колачиња се строго неопходни за правилно функционирање на страницата и нашите услуги и се инсталираат автоматски.

Можете да ги контролирате и/или бришете колачињата како што сакате - можете да ги избришете сите колачиња кои се веќе на вашиот компјутер и можете да ги поставите повеќето прелистувачи да спречуваат нивно поставување. Меѓутоа, ако го направите ова, можеби ќе треба рачно да приспособувате некои параметри секогаш кога ќе посетувате локација и некои услуги и функционалности можеби нема да работат. За да ги одбиете колачињата отворете го полето „Управување со моите колачиња.

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга. Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета. Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Овие колачиња се користат за услуги на социјалните мрежи.

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница. Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

x
x

Правила и услови на користење на веб страницата

Веб-страната toyota.com.mk  е креирана и создадена од Toyota Авто Центар Скопје ,со седиште на ул Скупи бб Скопје Р. Македонија.. За потребите на правилата и условите на овој сајт, Toyota Авто Центар ја вклучува и компанијата Toyota Motor Europe и другите компании што се поврзани со неа.

1. Интелектуална сопственост
Сите материјали на овој сајт се интелектуална сопственост на  Toyota Авто Центар . Овие материјали не смее да бидат копирани или репродуцирани, освен до оној степен што е доволен за да се видат онлајн. Доколку имате потреба за повеќе информации, контактирајте го секторот маркетинг на Toyota Авто Центар.Можете да печатите цели страници од сајтот за ваша лична употреба.. Ваквите активности се покриени со правилата и условите за копирање на компанијата Toyota Авто Центар.
Toyota Авто Центар не гарантира дека овој веб сајт ќе функционира во целост, ќе биде стабилен и без грешки. Toyota Авто Центар во ниту еден случај нема да биде одговорна за било каква оштета или загуба која сте ја претрпеле како резултат на посета на овој сајт или обезбедувајќи било какви информации

2. Вистинитост на информации
Информациите на овој сајт се наменети за корисниците на автомобилите Toyota и Lexus во Р. Македонија и може да бидат невалидни за други надлежности. Toyota Авто Центар  се стреми  да ја осигури точноста и ажурноста на содржината на овој сајт. Меѓутоа, Toyota Авто Центар  го задржува правото да ги смени спецификациите на производите во кое било време без предходна најава.

3. Заштита на податоци
Toyota Авто Центар  ја почитува приватноста на секој поединец што ќе го посети овој сајт. Во форумот на овој сајт секој корисник си сноси одговорност за објавениот текст и податоците кои ги има оставено.
Личните податоци собрани за време на посетите на нашиот веб сајт кај нас се процесираат согласно правните прописи во Р. Македонија. Веб страната на Toyota Авто Центар може да содржи линкови кои не се покриени за заштита на податоци.

4. Закон и надлежност
Сите спорови што може да се јават во врска со овој сајт ќе бидат решавани по судски пат и во согласност со законите во Р.Македонија

Брзи Врски

Поврзете се со нас