Не пропуштај

Квалитетот на вашето искуство зависи од вашиот избор

Toyota Авто Центар Дооел користи колачиња или технологии за следење, кои со ваша согласност може да се инсталираат на вашиот уред за следните цели: подобрување на искуството при посета на нашата страница, статистика за посетеност, прикажување персонализирани реклами при посета на партнерски страници и мерење на нивното влијание, користење на податоци за геолокација, за да ви понудиме можности во врска со социјални медиуми. За повеќе информации за нашата политика за колачиња, прочитајте ја нашата Политика и поставки за „колачиња”.

Со кликнување на копчето „Прифаќам “ подолу, се согласувате со користење на колачиња за горенаведените цели. За управување со параметрите за колачиња, кликнете овде: „Управување со моите колачиња”. Некои колачиња се строго неопходни за правилно функционирање на страницата и нашите услуги и се инсталираат автоматски.

Можете да ги контролирате и/или бришете колачињата како што сакате - можете да ги избришете сите колачиња кои се веќе на вашиот компјутер и можете да ги поставите повеќето прелистувачи да спречуваат нивно поставување. Меѓутоа, ако го направите ова, можеби ќе треба рачно да приспособувате некои параметри секогаш кога ќе посетувате локација и некои услуги и функционалности можеби нема да работат. За да ги одбиете колачињата отворете го полето „Управување со моите колачиња.

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга. Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета. Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Овие колачиња се користат за услуги на социјалните мрежи.

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница. Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

x
x

Програма за замена на возила по принципот "СТАРО ЗА НОВО"

Во рамките на Toyota Авто Центар нудиме можност за замена на возила по принципот „Старо за ново“, вклучувајќи ги сите брендови во замената, по реални пазарни цени.

Замената подразбира неколку чекори:

1. Преглед на состојбата на користеното возило – се прави во нашиот сервисен центар секој работен ден од 08:00 ч – 16:00 ч со претходно закажување на термин. Возилото детално се прегледува во неколку точки:

  1. Проверка на надворешната состојба на возилото
  2. Проверка на моторот
  3. Проверка на системот за управување
  4. Проверка на трансмисиониот систем
  5. Проверка на системот за сопирање
  6. Проверка на подвозјето
  7. Проверка на внатрешната состојба на возилото
  8. Проверка на електронските системи
  9. Проверка на аудио системот
  10. Проверка на пневматиците

Цената на прегледот чини 1,180 денари со вклучено ДДВ и трае од 30 до 45 минути.

 

2. Дефинирање на откупната вредност – врз основа на утврдената состојба на користеното возило добиена од извештајот како и пазарните параметри. Информацијата за откупната вредност се соопштува во рок од 24 часа.

 

3. Откуп на возило  - доколку се согласат двете страни. Во случај на договор за откуп,клиентот остварува право за враќање на средствата за преглед на возилото.

За да возилото стане предмет на откуп потребно е да се исполнат неколку услови:

 

Проценката на вашето возило можете да ја закажете преку овој линк или со јавување на телефонскиот број 02/ 30 88 880

Toyota Авто Центар, го задржува правото да не го откупи понуденото возило, доколку не се исполнети некои од наведените услови, работната политика на компанијата или некоја трета причина.