Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

Реставрација на фарови

Доколку вашите фарови се остарени, матирани и имате намалена видливост, ние имаме ефективно решение кое ќе ви заштеди пари. Наместо да ги менувате фаровите со нови, реставрирајте ги денеска и тоа за само 30 минути. Консултирајте се со советникот во сервисот за процесот на реставрација.

Тојота Авто Центар се грижи за своите клиенти.

Цената на реставрација за два фара е 900 денари.

Повеќе информации: 02/30 88 823, 02/30 88 842