Не пропуштај

Квалитетот на вашето искуство зависи од вашиот избор

Toyota Авто Центар Дооел користи колачиња или технологии за следење, кои со ваша согласност може да се инсталираат на вашиот уред за следните цели: подобрување на искуството при посета на нашата страница, статистика за посетеност, прикажување персонализирани реклами при посета на партнерски страници и мерење на нивното влијание, користење на податоци за геолокација, за да ви понудиме можности во врска со социјални медиуми. За повеќе информации за нашата политика за колачиња, прочитајте ја нашата Политика и поставки за „колачиња”.

Со кликнување на копчето „Прифаќам “ подолу, се согласувате со користење на колачиња за горенаведените цели. За управување со параметрите за колачиња, кликнете овде: „Управување со моите колачиња”. Некои колачиња се строго неопходни за правилно функционирање на страницата и нашите услуги и се инсталираат автоматски.

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга. Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета. Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Овие колачиња се користат за услуги на социјалните мрежи.

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница. Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

x
x

НОВИОТ ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ- Aygo X Prologue.

Ви го претставуваме Aygo X Prologue. Новиот градски автомобил за новото време.

Привлечен и полн со самодоверба, овој нов концепт ја истакнува нашата уникатна визија за новата генерација на компактни автомобили. Роден во Европа, тој го комбинира импозантниот и привлечен дизајн со компактната кросовер каросерија, овозможувајќи им на возачите целосно уживање во градскиот живот.

Дали сакате да се одвојувате од другите? Дали сакате да се забавувате? Ова е сликата што ќе сакате да ја претворите во реалност.

 

 

 

 

МАЛ АВТОМОБИЛ СО ГОЛЕМИ ИДЕИ

 

 

Урбан став.

Комбинирајќи ја забавата која доаѓа од моделот Aygo со привлечниот дизајн, Aygo X Prologue е автомобил со силен карактер и атлетски изглед со кој се одвојува од сите останати компактни градски автомобили. Со компактни димензии, специфична кросовер каросерија и висока положба на седење, Aygo X prologue се издвојува со својот стил, нудејќи идеално градско возачко искуство.

 

 

Впечатлив лик, подготвен за авантура.

Aygo X Prologue е направен да внесе нова возбуда во животот. Двобојната каросерија и заоблената таванска линија гарантираат дека ќе го привлечат посакуваното внимание. Предниот дел на возилото со впечатливи светла и широката предна маска, додаваат автентичен став на слобода на движење.

 

 

Создаден во Европа.

Aygo X Prologue ги има своите корени во Европа. Импозантниот, карактеристичен изглед е создаден од посветен дизајнрески тим- Европскиот центар за дизајн на Toyota во Франција. Тимот на дизајнери се фокусираше на млади, урбани возачи во Европа, кои бараат автомобил со карактеристичен и смел став, преку кој ќе можат да го изразат својот карактер додека се забавуваат зад управувачот.