Не пропуштај

Квалитетот на вашето искуство зависи од вашиот избор

Toyota Авто Центар Дооел користи колачиња или технологии за следење, кои со ваша согласност може да се инсталираат на вашиот уред за следните цели: подобрување на искуството при посета на нашата страница, статистика за посетеност, прикажување персонализирани реклами при посета на партнерски страници и мерење на нивното влијание, користење на податоци за геолокација, за да ви понудиме можности во врска со социјални медиуми. За повеќе информации за нашата политика за колачиња, прочитајте ја нашата Политика и поставки за „колачиња”.

Со кликнување на копчето „Прифаќам “ подолу, се согласувате со користење на колачиња за горенаведените цели. За управување со параметрите за колачиња, кликнете овде: „Управување со моите колачиња”. Некои колачиња се строго неопходни за правилно функционирање на страницата и нашите услуги и се инсталираат автоматски.

Можете да ги контролирате и/или бришете колачињата како што сакате - можете да ги избришете сите колачиња кои се веќе на вашиот компјутер и можете да ги поставите повеќето прелистувачи да спречуваат нивно поставување. Меѓутоа, ако го направите ова, можеби ќе треба рачно да приспособувате некои параметри секогаш кога ќе посетувате локација и некои услуги и функционалности можеби нема да работат. За да ги одбиете колачињата отворете го полето „Управување со моите колачиња.

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга. Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета. Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Овие колачиња се користат за услуги на социјалните мрежи.

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница. Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

x
x

Пријатели на Toyota, Ви благодариме што сте на нашата веб страна.

Ќе се потрудиме од Вашата посета да создадеме идеален почеток на долготрајно пријателство.

Нашите заеднички пасии ќе бидат квалитетот и довербата.

Би сакале да Ви ја претставиме нашата филозофија и да Ве водиме до изборот на возилото од Вашите соништа.

Toyota Авто Центар е многу повеќе од едноставен салон за автомобилите на Toyota. Целиот свет Toyota е овде токму за Ваше задоволство.

Од тие причини креиравме целосен спектар на квалитетна услуга за да ги за да ги задоволиме сите Ваши потреби.

Но, не запираме тука...

Ние и после Вашата посета ќе продолжиме да слушаме, да дискутираме и да работиме секојдневно, за да бидеме уште подобри и покреативни.

 

Нашите вредности

Се услугата, квалитетот, комуникацијата, грижата и сигурноста кои всушност претставуваат јадро на нашата филозофија.

Во 2012 година успехот во работењето на Toyota Авто Центар беше награден со добивање и воведување на три интернационаолни стандарди во своето работење:

DNV GL

ISO 9001:2015
Систем за управување со квалитет

ISO 14001:2015
Систем за управување со животна средина

ISO 45001:2018
Систем за управување со заштита на здравје и безбедност при работа

 


УСЛУГА

Вашите потреби се наш приоритет!

КВАЛИТЕТ

Имаме заедничка пасија за перфекција!

КОМУНИКАЦИЈА

Вие сте нашето секојдневно задоволство !

ГРИЖА

Затоа што Вие тоа го заслужувате !

СИГУРНОСТ

Тоа е основа на нашиот високо-професионален
однос со Вас!

 

 

Луѓето на Toyota Авто Центар

Нашиот искусен тим се специјалисти, кои се авторизирани и континуирано образувани со една цел : Вашето апсолутно и некомпромисно задоволство.

Нашите луѓе во секој миг можат да бидат и Ваши советници на секоја тема поврзана со Вашето возило. Секогаш се подготвени да ја објаснат нашата филозофија , водејќи Ве до изборот на возилото од соништата.

Тие ќе Ви ги покажат новите начини како да стигнете до посакуваниот автомобил и ќе Ве советуваат за замената или продажбата на Вашето користено возило.

Тие ќе Ви помогнат да ги согледате предостите на финансирањето , ќе Ве информираат за иновативните финансиски програми и ќе Ви понудат осигурителни програми скроени за Вашите индивидуални потреби.

Едноставно речено,

нашите луѓе се тие кои можете да им верувате...

Нашите луѓе се Ваши луѓе !

 

Нашата локација

Во нашиот центар можете да најдете:

Секое Ваше доаѓање го оживува искуството и чувството на комплетно различна димензија при купување возило.

Нашите луѓе Ве очекуваат да Ви посакаат добредојде и секогаш да Ве услужат со насмевка.

Релаксирајте се додека пиете бесплатно кафе чекајќи го Вашиот автомобил.

Ослободете се од доцнењата и бирократските процедури.

Доживејте ја гостопримливоста на Toyota, на начин кој само Toyota Авто Центар може да Ви ја понуди.

 

Нашата услуга

Соочувајќи се со секојдневните екстремни побарувања на секој клиент, луѓето од Toyota Авто Центар креираат екстремно конкурентна услуга, со цел секому да му ги задоволи потребите за :

 

Ве очекуваме и се радуваме на Вашата посета!
 

Брзи Врски

Поврзете се со нас