Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност и Известување за приватност на податоци.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

 

 

 

Toyota Авто Центар

ДООЕЛ Скопје

Булевар 8-ми Септември број 21
1000 Скопје, Република Северна Македонија

Заштитата на вашите лични информации е наш приоритет, за повеќе информации, внимателно прочитајте ја нашата политика за приватност.

Личните детали за оваа апликација се наменети за Тојота Авто Центар ДООЕЛ, Скопје, официјален претставник на ТОYОТА во Република Северна Македонија. Вашите податоци ќе се користат за да се направат барања, како и за статистичка анализа и истражување.

Во зависност од Вашата согласност, тие ќе бидат искористени и за да Ви се испратат информации за понуди, новости и соопштенија (билтени, покани и други публикации) од Тојота Авто Центар ДООЕЛ, Скопје.

Ги прифаќам горенаведените услови.

 


Работно време

Продажен салон:

Понеделник - Петок: 08:00 h - 18:00 h
Сабота: 10:00 - 14:00 h

Сервис:

Понеделник - Петок: 08:00 h - 16:00 h
Сабота: 10:00 - 14:00 h

 

 

Централа
02 30 88 880
02 30 88 808 (факс)  
 
Продажен салон
02/ 30 88 880
02/ 30 88 883
02/ 30 88 884
02/ 30 88 881
02/ 3088 877
075378500
075432400
078432271
075432444
070373411
Сервис
02 30 88 840
02 30 88 842
02 30 88 823

075273280
075280141
Маркетинг
02 30 88 890
 
075367788
 
Резервни делови
02 30 88 841
02 30 88 850

075337237
Лимарофарбарска работилница
02 30 88 860
075383618
Пофалби и жалби
02 30 88 870