Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

Оригинални TOYOTA резервни делови и дополнителна опрема

Испратете барање за понуда

Пополнете го формуларот

 

Резервни делови (количини)

Филтер за масло
Филтер за гориво
Филтер за кабина/клима
Предни плочки за сопирачки
Задни плочки за сопирачки
Предни дискови за сопирачки
Задни дискови за сопирачки
Свеќички за мотор
Клинест ремен
Ребраст ремен
Моторно масло
Антифриз

 

Дополнителни информации

Заштитата на вашите лични информации е наш приоритет, за повеќе информации, внимателно прочитајте ја нашата политика за приватност.

Личните детали за оваа апликација се наменети за Тојота Авто Центар ДООЕЛ, Скопје, официјален претставник на ТОYОТА во Република Северна Македонија. Вашите податоци ќе се користат за да се направат барања, како и за статистичка анализа и истражување.

Во зависност од Вашата согласност, тие ќе бидат искористени и за да Ви се испратат информации за понуди, новости и соопштенија (билтени, покани и други публикации) од Тојота Авто Центар ДООЕЛ, Скопје.

Ги прифаќам горенаведените услови.