Не пропуштај

Квалитетот на вашето искуство зависи од вашиот избор

Toyota Авто Центар Дооел користи колачиња или технологии за следење, кои со ваша согласност може да се инсталираат на вашиот уред за следните цели: подобрување на искуството при посета на нашата страница, статистика за посетеност, прикажување персонализирани реклами при посета на партнерски страници и мерење на нивното влијание, користење на податоци за геолокација, за да ви понудиме можности во врска со социјални медиуми. За повеќе информации за нашата политика за колачиња, прочитајте ја нашата Политика и поставки за „колачиња”.

Со кликнување на копчето „Прифаќам “ подолу, се согласувате со користење на колачиња за горенаведените цели. За управување со параметрите за колачиња, кликнете овде: „Управување со моите колачиња”. Некои колачиња се строго неопходни за правилно функционирање на страницата и нашите услуги и се инсталираат автоматски.

Можете да ги контролирате и/или бришете колачињата како што сакате - можете да ги избришете сите колачиња кои се веќе на вашиот компјутер и можете да ги поставите повеќето прелистувачи да спречуваат нивно поставување. Меѓутоа, ако го направите ова, можеби ќе треба рачно да приспособувате некои параметри секогаш кога ќе посетувате локација и некои услуги и функционалности можеби нема да работат. За да ги одбиете колачињата отворете го полето „Управување со моите колачиња.

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга. Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета. Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Овие колачиња се користат за услуги на социјалните мрежи.

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница. Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

x
x

Ветување кон клиентите

Како овластен претставник на Toyota, ние сме посветени на следниве принципи:

 1. Нашиот персонал секогаш ќе ви посака Добредојде во нашите простории
 2. Секогаш ќе бидете љубезно услужени и веднаш
 3. За време на Вашата посета, нашиот персонал секогаш ќе ви предложи основен преглед на возилото и ќе бидеме спремни со Вас да разговараме и помогнеме во врска со сите технички проблеми кои можеби ги имате
 4. Вие секогаш ќе добиете информација за цена на чинење на интервенцијата пред да се решите дали да продолжите со поправката или интервенцијата.
 5. Вие секогаш ќе го превземете Вашето возило поправено при првата интервенција
 6. Со цел Вашата посета да биде максимално удобна, секогаш ќе ви бидат понудени алтернативни решенија за превоз
 7. Вашето возило секогаш ќе биде внимателно проверено пред да ви биде вратено
 8. Вашето возило секогаш ќе биде поправено и вратено на Вас, во ветениот рок
 9. Секогаш ќе имате детално објаснување на фактурата и на интервенциите кои што сме ги извршиле
 10. Ќе ви понудиме можност за целосно детално испитување на возилото доколку сметате дека такво нешто е потребно
 11. Вашето возило секогаш ќе ви биде вратено во чиста состојба 
 12. Ние ќе ве контактираме во период од три дена после Вашата посета, со цел да не информирате за Вашето мислење во однос на квалитетот на услугата која сте ја добиле кај нас

Доколку сте имале некаков проблем со услугата која што сме ја понудиле, Ви ветуваме дека ќе ви одговориме во најкус рок и дека ќе ги сведеме на минимум непријатностите кои сте ги имале

Брзи Врски

Поврзете се со нас