Не пропуштај

Квалитетот на вашето искуство зависи од вашиот избор

Toyota Авто Центар Дооел користи колачиња или технологии за следење, кои со ваша согласност може да се инсталираат на вашиот уред за следните цели: подобрување на искуството при посета на нашата страница, статистика за посетеност, прикажување персонализирани реклами при посета на партнерски страници и мерење на нивното влијание, користење на податоци за геолокација, за да ви понудиме можности во врска со социјални медиуми. За повеќе информации за нашата политика за колачиња, прочитајте ја нашата Политика и поставки за „колачиња”.

Со кликнување на копчето „Прифаќам “ подолу, се согласувате со користење на колачиња за горенаведените цели. За управување со параметрите за колачиња, кликнете овде: „Управување со моите колачиња”. Некои колачиња се строго неопходни за правилно функционирање на страницата и нашите услуги и се инсталираат автоматски.

Можете да ги контролирате и/или бришете колачињата како што сакате - можете да ги избришете сите колачиња кои се веќе на вашиот компјутер и можете да ги поставите повеќето прелистувачи да спречуваат нивно поставување. Меѓутоа, ако го направите ова, можеби ќе треба рачно да приспособувате некои параметри секогаш кога ќе посетувате локација и некои услуги и функционалности можеби нема да работат. За да ги одбиете колачињата отворете го полето „Управување со моите колачиња.

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга. Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета. Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Овие колачиња се користат за услуги на социјалните мрежи.

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница. Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

x
x

 

 

Toyota C-HR

Гарантирана цена при порачка на ново возило!

Модел Ниво на опрема Редовна цена  Акциска цена Уплата на почеток Месечна рата Последна рата** Период на отплата

Каско осигурување со 50% попуст

500 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

200 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

Без франшиза

 Новата Toyota C-HR

1.8 HYBRID ELECTRIC e-CVT*, 140 кс

CITY FWD**

32,590 €

31,090 € 6,747 € 321 6,218 €  84 месеци 244 € 377 € 644 €

1.8 HYBRID ELECTRIC  e-CVT*, 140 кс

CULT FWD**

33,990 €

32,490 € 7,049 € 335 € 6,498 € 84 месеци 255 € 394 € 673 €

1.8 HYBRID ELECTRIC  e-CVT*, 140 кс

CLUB FWD**

36,990 €

35,490 € 7,695 € 366 € 7,098 € 84 месеци 279 € 431 € 735 €
2.0 HYBRID ELECTRIC e-CVT*, 197 кс CLUB FWD** 39,990 € 38,490 € 8,340 € 397 € 7,698 € 84 месеци 302 € 467 € 798 €

2.0 HYBRID ELECTRIC e-CVT*, 197 кс

CLASSY AWD***

45,790 €

44,290 € 9,589 € 457 € 8,858 € 84 месеци 348 € 538 € 918 €

2.0 HYBRID ELECTRIC e-CVT*, 197 кс

PREMIER EDITION FWD**

47,990 €

46,490 € 10,063 € 177 9,298 €  84 месеци 365 €  565 € 963 €

* e-CVT- автоматски менувач
**FWD- погон на 2 тркала
*** АWD- погон на 4 тркала

Доплата за металик боја кај City, Club  : 600 €
Доплата за бисерна / перла боја кај City, Club : 850 €

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1Еур=62 Ден)
*Попустот на каско осигурувањето се однесува само за првата година.

** Последна рата = остаточна вредност на возилото кое е дефинирана како % согласно периодот на отплата на возилото:

- Плати ја последната рата и превземи го возилото во твоја сопственост
- Врати го возилото без да ја платиш последната рата
- Финансирај ја последната рата на уште дополнителни 24 месеци и задржи го возилото во твоја сопственост

*Важност на понудата: 01.07.2024-01.08.2024

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Тоyота Авто Центар го задржува правото за промена без претходна најава.

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк: Продажба