Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност и Известување за приватност на податоци.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

Продажба

ПРОДАЖБА НА НОВИ ВОЗИЛА

Катерина Чанкуловска

Консултант за продажба на нови возила

Специјалист за продажба на хибридни возила

Александра Мишева

Консултант за продажба на нови возила

Координатор за флотни продажби

ПРОДАЖБА НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

Тони Бошков

Раководител на продажба на користени возила

Алмир Шаботиќ

Асистент за продажба на користени возила

Побарајте Viber видео презентација!

Работно време

Продажен салон:

Понеделник - Петок: 08:00 h - 18:00 h
Сабота: 10.00 - 14.00 h

Сервис:

Понеделник - Петок: 08:00 h - 16:30 h
Сабота: 10:00 - 14:00 h