Не пропуштај

Квалитетот на вашето искуство зависи од вашиот избор

Toyota Авто Центар Дооел користи колачиња или технологии за следење, кои со ваша согласност може да се инсталираат на вашиот уред за следните цели: подобрување на искуството при посета на нашата страница, статистика за посетеност, прикажување персонализирани реклами при посета на партнерски страници и мерење на нивното влијание, користење на податоци за геолокација, за да ви понудиме можности во врска со социјални медиуми. За повеќе информации за нашата политика за колачиња, прочитајте ја нашата Политика и поставки за „колачиња”.

Со кликнување на копчето „Прифаќам “ подолу, се согласувате со користење на колачиња за горенаведените цели. За управување со параметрите за колачиња, кликнете овде: „Управување со моите колачиња”. Некои колачиња се строго неопходни за правилно функционирање на страницата и нашите услуги и се инсталираат автоматски.

Можете да ги контролирате и/или бришете колачињата како што сакате - можете да ги избришете сите колачиња кои се веќе на вашиот компјутер и можете да ги поставите повеќето прелистувачи да спречуваат нивно поставување. Меѓутоа, ако го направите ова, можеби ќе треба рачно да приспособувате некои параметри секогаш кога ќе посетувате локација и некои услуги и функционалности можеби нема да работат. За да ги одбиете колачињата отворете го полето „Управување со моите колачиња.

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга. Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета. Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Овие колачиња се користат за услуги на социјалните мрежи.

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница. Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

x
x

ПОЛИТИКА И ПОСТАВКИ ЗА „КОЛАЧИЊА“

На оваа страница ние, Toyota Авто Центар Дооел, објаснуваме што се „колачињата” и како се користат од нашата веб-страница. Потоа во листа го објавуваме секое од „Колачињата“ што може да се користат од нашата веб-страница.

Што е „колаче”?

„Колаче” е многу мала шифрирана текстуална датотека што може да се пренесе од веб-страница на вашиот компјутер или друг уред при посета на веб-страницата доколку посетителот се согласи.

„Колачињата” овозможуваат веб-страницата да го препознае вашиот уред и да чува информации за тоа дали веќе сте ја посетиле таа веб-страница. Повеќето веб-страници користат „колачиња” бидејќи не можат правилно да функционираат без нив.

Нашата веб-страница користи одреден број „колачиња”. Тие се користат за најразлични цели. Некои се основни и неопходни услови за ефикасно функционирање на некои од нашите страници (на пример, нашите формулари за контакт или наши локатори на овластени дилери и сервисери на Toyota). Други се користат за анализирање на однесувањето на посетителите на страницата, што ни помага да го подобриме функционирањето, навигацијата, организацијата и содржината на нашите страници, за да добиете максимално задоволство од нашата вев-страница. Дополнително, нашата веб-страница користи „колачиња”, кои ни овозможуваат да ги користиме социјалните мрежи за рекламни цели. Ве молиме погледнете ги нашите секции подолу за сеопфатна листа на „колачиња” на нашата веб-страница.

Можете да управувате со вашите параметри во врска со користењето на „колачиња” од оваа веб-страница, преку банерот за колачиња или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

За да дознаете повеќе за „колачињата”, вклучително и како да прегледате какви „колачиња” имате на вашиот компјутер или како да ги избришете или управувате со нив, посетете ја страницата: www.allaboutcookies.org

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга.

Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница. Тоа Ви дава можност да нарачате брошури или тест возење, да контактирате со нас, да ги споредите карактеристиките на нашите различни модели на автомобили и многу други опции.

Ние сме посветени на постојано подобрување на Вашето задоволство од нашата веб-страница. За да го постигнеме ова, ние користиме „колачиња”, со кои го следиме однесувањето на посетителот, без да го индивидуализираме. Така ги анализираме моделите на однесување и трендовите што ни даваат податоци, врз основа на кои да ја менуваме нашата страница кон подобра и која ќе ги исполнува Вашите очекувања.

Ние не собираме лични информации преку „колачињата”, тие се целосно анонимни. На пример, доколку пополните некој од формуларите на нашата веб-страница, ниту еден дел од Вашите лични информации што ни ги испраќате не е поврзан со податоците на било кое „колаче” на нашата веб-страница.

Ние се стремиме да ги заштитиме податоците и да ги користиме разумно и одговорно анонимните податоци од „колачињата”. Ако ви се потребни дополнителни информации за „колачињата” или сакате да ги проучите начините за нивно деактивирање, посетете ја страницата: www.allaboutcookies.org

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница.

Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета.

Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр. Вашиот избор помеѓу одложено плаќање или плаќање во готово, плаќања во нашиот конфигуратор Build&Buy.

Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

Контакт со нас

За прашања во врска со оваа Политика, можете да не контактирате на: info@toyota.com.mk

Брзи Врски

Поврзете се со нас