Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност и Известување за приватност на податоци.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Каско осигурување со 30% попуст

RAV4 5D 2.5P HYB CVT AWD Exclusive

Дата на прва регистрација:
година

Цена:
2.480.000 денари

Информативна цена во евра:
40.000 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
9.507 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
613 €

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА