Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност и Известување за приватност на податоци.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Каско осигурување со 30% попуст

Proace City Verso L2 1.5D/100 5MT Shuttle

Дата на прва регистрација:
09.08.2021 година

Цена:
1.209.000 денари

Информативна цена во евра:
19.500 €

ФИНАНСИРАЊЕ:

Ве молиме информирајте се на: 02 30 88 880

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА