Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност и Известување за приватност на податоци.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Каско осигурување со 30% попуст

LEXUS MC RX450h 3.5P Hybrid CVT 4WD Luxury

Дата на прва регистрација:
14.09.2020 година

Цена:
4.154.000 денари

Информативна цена во евра:
67.000 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
15.896 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
1.026 €

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА