Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,99 %
  • Минимално учество: 25 %
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Задолжително каско осигурување со 500 € франшиза

Corolla Hatchback 1.2 Turbo EXECUTIVE

Дата на прва регистрација:
13.09.2019 година

Цена:
1.165.600 денари

Информативна цена во евра:
18.800 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
5.499 €

Период на отплата:
72 месеци

Месечна рата:
234 €

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА