Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

ЧУВСТВУВАЈТЕ СЕ БЕЗБЕДНО ВО ВАШИОТ АВТОМОБИЛ!

Почитувани клиенти,
 
Следејќи ги насоките и мерките за заштита препорачани од страна на Владата , Ве информираме дека Тојота Авто Центар воведе нова пракса на дезинфекција на секое возило кое ќе го посети нашиот сервисен центар. По завршување на сервисната интеревнција за кое возилото е примено во нашиот сервисен центар, истото ќе биде детално дезинфицирано со специјалнo средствo за оваа намена , и услугата за овие возила ќе биде бесплатна.
 
Процесот на дезинфекција на возилото можете да го погледнете на следното видео:

Секоја сервисна интервенција на Вашето возило може да ја закажете на:
Телефон: 02/ 30 88 841,

или преку нашата on-line контакт форма


Ви благодариме на довербата.
 
Тојота Авто Центар

Заштитата на вашите лични информации е наш приоритет, за повеќе информации, внимателно прочитајте ја нашата политика за приватност.

Личните детали за оваа апликација се наменети за Тојота Авто Центар ДООЕЛ, Скопје, официјален претставник на ТОYОТА во Република Северна Македонија. Вашите податоци ќе се користат за да се направат барања, како и за статистичка анализа и истражување.

Во зависност од Вашата согласност, тие ќе бидат искористени и за да Ви се испратат информации за понуди, новости и соопштенија (билтени, покани и други публикации) од Тојота Авто Центар ДООЕЛ, Скопје.

Ги прифаќам горенаведените услови.