Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

 

Модел Редовна цена  Цена со ПОПУСТ Минимално Учество  Месечна рата Период на отплата

Каско осигурување со 50% попуст

500 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

200 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

Без франшиза

БЕНЗИНЕЦ

C-HR  1.2 T/116 Hp M/T Petrol CENTER

 22.890€  21.490€  4.695€  219€  96 месеци  154€  237€  405€

 САМОПОЛНЕЧКИ ХИБРИД

C-HR  1.8/122 Hp Hybrid CENTER

26.890€

24.201 € 8.349  200   96 месеци 173 € 267 € 456 € 

C-HR 1.8/122 Hp  Hybrid CLUB Bi-Tone

29.190€

26.271 € 9.060 € 218   96 месеци 188 €  290 € 495 €

C-HR 2.0/184 Hp Hybrid CLUB Bi-Tone

 31.690€

28.521 €  9.832 €  236   96 месеци  204 €  315 € 538 €

C-HR 1.8/122 Hp Hybrid CULT Bi-Tone

30.890€  27.801€  9.585 €  230   96 месеци  199 €  307 €  524 €

C-HR 2.0/184 Hp Hybrid CULT Bi-Tone

 33.690€  30.321€  10.450 €  250   96 месеци  217 €  335 €  572 €

Доплата за боја (освен за CLUB и CULT):

за металик боја: 500 EUR

за бисерна (перла) боја: 700 EUR

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk