Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x
Модел Продажна Цена  Акциска цена Учество  Месечна рата Период на отплата

 

 Каско осигурување со 50% попуст 

 

НОВИОТ CAMRY HYBRID       500 € франшиза 200 € франшиза   Без франшиза

CAMRY 2.5L HYBRID 218 Hp Automatic Comfort

33.190 €

 29.871  10.295  248   96 месеци 214 € 330 € 563 € 

CAMRY 2.5L HYBRID 218 Hp Automatic Executive

35.690 €  32.121  11.067 € 266   96 месеци 230 €  355 € 605 €

CAMRY 2.5L HYBRID 218 Hp Automatic Elegance

 38.990 €  35.091  12.087 €  291   96 месеци  251 €  388 € 661 €

CAMRY 2.5L HYBRID 218 Hp Automatic Luxury

41.190 €  37.071  12.766 €  307   96 месеци  265 € 410 €  699 €

Доплата за металик боја - 800 € (49.600 денари)

Доплата за бисерна (перла) боја - 1000 € (62.000 денари)

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk