Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

АКЦИСКА ПОНУДА YARIS

Модел Редовна цена Цена со ПОПУСТ Учество Месечна рата Период на отплата Каско осигурување со 50% попуст: 500€ франшиза Каско осигурување со 50% попуст: 200€ франшиза  Каско осигурување со 50% попуст: без франшиза 
Yaris 1.0 Terra 11.690 € 9.990 €  2.206 €  102 €  96 месеци  70 €  110 €  189 €
Yaris 1.5 Terra 12.490 € 10.990 € 2,422 €  112 €  96 месеци  79 €  121 €  207 €
Yaris 1.5 Luna 13.690 € 12.990 €  2,855 €  133 €  96 месеци  95 €  145 €  245 €
Yaris 1.5 Luna CVT 14.690 € 13.990 €  3,071 €  143 €  96 месеци  100 €  155 €  265 €

 

Доплата за бисерна боја: 450 EUR
Доплата за металик боја: 300 EUR
Доплата за црвена боја: 150 EUR

 *Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk