Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x
Модел Редовна цена  Промотивна цена Учество  Месечна рата Период на отплата

 

 Каско осигурување со 50% попуст 

 

НОВИОТ RAV4    500 € франшиза 200 € франшиза   Без франшиза
БЕНЗИНЕЦ

ACTIVE FWD 2.0 PETROL 175 к.с Manual(6MT)

 30.190 €  25.662 €  5.598 €  262 €  96 месеци  183 €  284 €  484 €

DYNAMIC FWD 2.0 PETROL 175 к.с Manual (6MT)

 33.090 €   28.127 €  6.132 €  287 €  96 месеци  201 €  311 €  530 €

DYNAMIC AWD 2.0 PETROL 175 к.с Manual (6MT)

 34.690 €  29.487 €   6.426 €   301 €  96 месеци  211 €  326 €  556 €

DYNAMIC AWD 2.0 PETROL 175 к.с Automatic (CVT)

 36.190 €  30.762 €  6.702   314   96 месеци  220 €  340 €  580 €

LOUNGE AWD 2.0 PETROL 175 к.с Automatic (CVT)

 43.490 €  36.097 €  7.857 €  369 €  96 месеци  258 €  399 €  680 €

HYBRID

DYNAMIC FWD 2.5 HYBRID 218 к.с. Automatic (E-CVT)

37.490 €

33.741 € 11.623  280   96 месеци 241 € 373 € 636 € 

DYNAMIC AWD 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

40.990 € 36.891 € 12.705 € 306   96 месеци 264 €  408 € 695 €

EXCLUSIVE NAVI FWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 218 к.с. Automatic (E-CVT)

 41.890 € 37.701 €  12.982 €  312   96 месеци  270 €  417 € 711 €

EXCLUSIVE NAVI AWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

45.390 €  40.851 €  14.064 €  339   96 месеци  292 € 451 €  770 €

Доплата за металик боја кај ACTIVE/DYNAMIC/LOUNGE - 800 € (49.600 денари)

Доплата за бисерна (перла) боја кај ACTIVE/DYNAMIC/LOUNGE- 1000 € (62.000 денари)

EXCLUSIVE- двобојна каросерија вклучена во цена на возилото.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk