Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x
МОТОР МЕНУВАЧ РЕДОВНА ЦЕНА ПРОМО ЦЕНА УЧЕСТВО ПЕРИОД НА ОТПЛАТА РАТА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ СО 50% ПОПУСТ

НОВИОТ YARIS 2021

500 € франшиза 200 € франшиза Без франшиза
1.0 Light MT 13,490 € 12,490 € 1,480
72 месеци 183 € 89 € 138 € 235 €
1.5 Fancy MT 14,990 € 13,990 € 1,653
72 месеци 205 € 100 € 155 € 264 €
1.5 Chic MT 15,790 € 14,790 € 1,745 € 72 месеци 217 € 106 € 163 € 279 €
1.5 Chic XTRA Bi-tone MT 17,290 € 16,190 € 1,906 € 72 месеци 237 € 116 € 179 € 305 €
Hybrid
1.5 Hybrid Fancy CVT 18,490
16,990 € 5,831
84 месеци 158 € 121 € 188 € 320 €
1.5 Hybrid Chich XTRA CVT 20,290
19,090 € 6,547
84 месеци 178 € 136 € 211 € 360 €
1.5 Hybrid XTRA Bi-tone CVT 20,790
19,490 € 6,683
84 месеци 181 € 139 € 215 € 367 €

 

Доплата за Urban Blue (8W2) - 200 EUR (12.400 денари)
Доплата за металик боја: 400 EUR (24.800 денари)
Доплата за бисерна (перла) боја: 550 EUR (34.100 денари)
Двобоја каросерија (Bi-tone) вклучена во цена на возилото

*Уплатата на почеток го вклучува учеството од 10%, трошоците за обработка, трошоци за регистрација на возилото и трошоци за централен регистар.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото на промена без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

 

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк: Продажба