Не пропуштај

Квалитетот на вашето искуство зависи од вашиот избор

Toyota Авто Центар Дооел користи колачиња или технологии за следење, кои со ваша согласност може да се инсталираат на вашиот уред за следните цели: подобрување на искуството при посета на нашата страница, статистика за посетеност, прикажување персонализирани реклами при посета на партнерски страници и мерење на нивното влијание, користење на податоци за геолокација, за да ви понудиме можности во врска со социјални медиуми. За повеќе информации за нашата политика за колачиња, прочитајте ја нашата Политика и поставки за „колачиња”.

Со кликнување на копчето „Прифаќам “ подолу, се согласувате со користење на колачиња за горенаведените цели. За управување со параметрите за колачиња, кликнете овде: „Управување со моите колачиња”. Некои колачиња се строго неопходни за правилно функционирање на страницата и нашите услуги и се инсталираат автоматски.

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга. Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета. Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Овие колачиња се користат за услуги на социјалните мрежи.

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница. Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

x
x
МОТОР МЕНУВАЧ РЕДОВНА ЦЕНА ПРОМО ЦЕНА УЧЕСТВО ПЕРИОД НА ОТПЛАТА РАТА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ СО 50% ПОПУСТ

НОВИОТ YARIS

500 € франшиза 200 € франшиза Без франшиза
1.0 Light MT 15,490 € 14,990 € 1,827
72 месеци 219 € 107 € 165 € 282 €
1.5 Fancy MT 17,490 € 17,090 € 2,077
72 месеци 249 € 122 € 189 € 322 €
1.5 Chic MT 18,290 € 17,890 € 2,172 € 72 месеци 261 € 128 € 197 € 337 €
1.5 Chic XTRA Bi-tone MT 19,790 € 19,390 € 2,351 € 72 месеци 283 € 138 € 214 € 365 €
Hybrid
1.5 Hybrid Fancy CVT 21,490
20,690 € 7,092
84 месеци 192 € 148 € 228 € 390 €
1.5 Hybrid Chic  CVT 22,290
21,690 € 7,432
84 месеци 202 € 155 € 239 € 409 €

 

Доплата за Urban Blue (8W2) - 200 EUR (12.400 денари)
Доплата за металик боја: 400 EUR (24.800 денари)
Доплата за бисерна (перла) боја: 550 EUR (34.100 денари)
Двобоја каросерија (Bi-tone) вклучена во цена на возилото

*Уплатата на почеток го вклучува учеството од 10%, трошоците за обработка, трошоци за регистрација на возилото и трошоци за централен регистар.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото на промена без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

 

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк: Продажба