Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x
Модел Редовна цена  Промотивна цена Учество  Месечна рата Период на отплата

 

 Каско осигурување со 50% попуст 

 

НОВИОТ RAV4    500 € франшиза 200 € франшиза   Без франшиза
БЕНЗИНЕЦ

DYNAMIC FWD 2.0 PETROL 175 к.с Manual (6MT)

 33.090 €   28.127 €  6.028 €  321 €  84 месеци  201 €  311 €  530 €

DYNAMIC AWD 2.0 PETROL 175 к.с Automatic (CVT)

 36.190 €  30.762 €  6.588   351   84 месеци  220 €  340 €  580 €

HYBRID

DYNAMIC FWD 2.5 HYBRID 218 к.с. Automatic (E-CVT)

37.490 €

33.741 € 11.538  314   84 месеци 241 € 373 € 636 € 

DYNAMIC AWD 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

40.990 € 36.891 € 12.611 € 343   84 месеци 264 €  408 € 695 €

EXCLUSIVE NAVI FWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 218 к.с. Automatic (E-CVT)

 42.690 € 38.500 €  13.159 €  358   84 месеци  275 €  425 € 726 €

EXCLUSIVE NAVI AWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

46.090 €  41.500 €  14.181 €  386   84 месеци  297 € 459 €  782 €

EXCLUSIVE Black Edition AWD 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

46.390 € 41.851 € 14.301 € 389  84 месеци 299 € 462 € 789 €

EXCLUSIVE PREMIUM AWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

50.890 € 44.851 € 15.323 € 417 € 84 месеци 321 € 496 € 845 €

Доплата за металик боја кај DYNAMIC - 800 € (49.600 денари)

Доплата за бисерна (перла) боја кај DYNAMIC- 1000 € (62.000 денари)

EXCLUSIVE/EXCLUSIVE PREMIUM - двобојна каросерија вклучена во цена на возилото.

BLACK EDITION - боја на каросерија вклучена во цена на возилото.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк: Продажба