Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

 

Модел Редовна цена  Цена со ПОПУСТ Минимално Учество  Месечна рата Период на отплата

Каско осигурување со 50% попуст

500 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

200 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

Без франшиза

 САМОПОЛНЕЧКИ ХИБРИД

C-HR  1.8/122 Hp Hybrid CENTER

27.390€

24.700 € 8.485  230   84 месеци 177 € 273 € 466 € 

C-HR 1.8/122 Hp  Hybrid CLUB Bi-Tone

29.690€

26.771 € 9.164 € 249   84 месеци 191 €  296 € 505 €

C-HR 2.0/184 Hp Hybrid CLUB Bi-Tone

 32.190€

28.990 €  9.919 €  270   84 месеци  207 €  320 € 546 €

Доплата за боја (освен за CLUB и CULT):

за металик боја: 500 EUR

за бисерна (перла) боја: 700 EUR

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк: Продажба