Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност и Известување за приватност на податоци.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x
Модел Продажна цена во ЕВРА Акциска цена Учество  Месечна рата Период на отплата

 

 Каско осигурување со 50% попуст 

 

НОВИОТ CAMRY HYBRID 2021      500 € франшиза 200 € франшиза   Без франшиза

CAMRY 2.5L HYBRID 218 Hp Automatic Elegance

36,690 €  34,690 € 11,861 €  323 €  84 месеци  248 €  383 € 654 €

CAMRY 2.5L HYBRID 218 Hp Automatic Luxury

40,690 €  37,690 € 12,883 €  351 €  84 месеци  269 € 416 €  710 €

Доплата за металик боја - 800 € (49.600 денари)

Доплата за бисерна (перла) боја - 1000 € (62.000 денари)

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк: Продажба