Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x
МОТОР МЕНУВАЧ НИВО НА ОПРЕМА РЕДОВНА ЦЕНА АКЦИСКА ЦЕНА УЧЕСТВО ПЕРИОД НА ОТПЛАТА РАТА КАМАТНА СТАПКА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ СО 50% ПОПУСТ

NEW COROLLA TOURING SPORTS

500 € франшиза 200 € франшиза Без франшиза
Hybrid 1.8 122KS
1.8 Hybrid CVT EXECUTIVE 26,990 € 23,751 € 8,135 € 84 месеци 221 € 3.75% 170 € 262 € 448 €
1.8 Hybrid CVT LUXURY 30,490 € 26,831 € 9,184 € 84 месеци 250 € 3.75% 192 € 296 € 506 €

Доплата за металик боја: 450 EUR
Доплата за бисерна (перла) боја: 550 EUR

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

*BUSINESS + Alloy Wheels - понудата вклучува алуминиумски бандажи како стандард

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк: Продажба