Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x
МОТОР МЕНУВАЧ НИВО НА ОПРЕМА РЕДОВНА ЦЕНА АКЦИСКА ЦЕНА УЧЕСТВО ПЕРИОД НА ОТПЛАТА РАТА КАМАТНА СТАПКА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ СО 50% ПОПУСТ

NEW COROLLA TOURING SPORTS

500 € франшиза 200 € франшиза Без франшиза
Hybrid 1.8 122KS
1.8 Hybrid CVT EXECUTIVE 27,490 € 22,800 € 4,894 € 84 месеци 260 € 4.50% 163 € 252 € 430 €
1.8 Hybrid CVT LUXURY 30,990 € 26,631 € 5,709 € 84 месеци 304 € 4.50% 190 € 294 € 501 €

Специјалните цени се со вклучена металик боја.
Доплата за бисерна (перла) боја: 100 EUR (6.200 МКД)

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк: Продажба