Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x
МОТОР МЕНУВАЧ ОПРЕМА РЕДОВНА ЦЕНА АКЦИСКА ЦЕНА УЧЕСТВО ПЕРИОД НА ОТПЛАТА РАТА КАМАТНА СТАПКА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ СО 50% ПОПУСТ

NEW COROLLA HATCHBACK

500 € франшиза 200 € франшиза Без франшиза
Turbo 1.2 116KS
1.2 Turbo MT COMFORT

18,209 €

16,388 € 3,530 € 84 месеци 187 € 4.5% 117 € 181 € 309 €
1.2 Turbo MT EXECUTIVE 20,990 € 18,471 € 3,973 € 84 месеци 211 € 4.5% 132 € 204 € 348 €
Hybrid 1.8 122KS
1.8 Hybrid CVT COMFORT 21,740 € 19,566 € 6,709 € 84 месеци 182 € 3.75% 140 € 216 € 369 €
1.8 Hybrid CVT EXECUTIVE 25,190 € 22,167 € 7,595 € 84 месеци 206 € 3.75% 158 € 245 € 418 €

Доплата за металик боја: 450 EUR
Доплата за бисерна (перла) боја: 550 EUR

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк: Продажба