Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

АКЦИСКА ПОНУДА AYGO

Модел Редовна цена Цена со ПОПУСТ Учество Месечна рата Период на отплата Каско осигурување со 50% попуст: 500€ франшиза Каско осигурување со 50% попуст: 200€ франшиза  Каско осигурување со 50% попуст: без франшиза 
Aygo 1.0 X 10.790 € 8.990 €  1.077 €  132 €  72 месеци  64 €  98 €  168 €

Доплата за бисерна боја: 450 EUR
Доплата за металик боја: 300 EUR
Доплата за црвена боја: 150 EUR

*Уплатата на почеток го вклучува учеството од 10%, трошоците за обработка, трошоци за регистрација на возилото и трошоци за централен регистар.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк Продажба