Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x
МОТОР МЕНУВАЧ НИВО НА ОПРЕМА РЕДОВНА ЦЕНА ПРОМО ЦЕНА УЧЕСТВО ПЕРИОД НА ОТПЛАТА РАТА КАМАТНА СТАПКА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ СО 50% ПОПУСТ

NEW COROLLA SEDAN

500 € франшиза 200 € франшиза Без франшиза
1.6 Petrol MT BUSINESS + Alloy Wheels* 18,990
16,990 € 5,875
96 месеци 146 € 4.5% 122 € 187 € 320 €
1.6 Petrol MT EXECUTIVE 21,990
19,490 € 6,734
96 месеци 167 € 4.5% 140 € 215 € 367 €
1.6 Petrol CVT EXECUTIVE 23,490
20,990 € 7,248
96 месеци 180 € 4.5% 150 € 232 € 395 €
1.6 Petrol MT EXECUTIVE PLUS 23,990
21,190 € 7,317
96 месеци 182 € 4.5% 152 € 234 € 400 €
1.6 Petrol CVT EXECUTIVE PLUS 25,490
22,690 € 7,832
96 месеци 195 € 4.5% 163 € 250 € 428 €
Hybrid 1.8 122KS
1.8 Hybrid CVT BUSINESS + Alloy Wheels* 24,490
20,817 € 7,188
96 месеци 173 € 3.75% 149 € 230 € 392 €
1.8 Hybrid CVT EXECUTIVE 26,940
22,899 € 7,902
96 месеци 190 € 3.75% 164 € 253 € 432 €
1.8 Hybrid CVT EXECUTIVE PLUS 28,490
24,217 € 8,355
96 месеци 201 € 3.75% 173 € 268 € 456 €

Доплата за металик боја: 450 EUR
Доплата за бисерна (перла) боја: 550 EUR

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

*BUSINESS + Alloy Wheels - понудата вклучува алуминиумски бандажи како стандард

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk