x
x
МОТОР МЕНУВАЧ ОПРЕМА РЕДОВНА ЦЕНА ПРОМО ЦЕНА УЧЕСТВО ПЕРИОД НА ОТПЛАТА РАТА КАМАТНА СТАПКА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ СО 50% ПОПУСТ

NEW COROLLA HATCHBACK

500 € франшиза 200 € франшиза Без франшиза
Turbo 1.2 116KS
1.2 Turbo MT COMFORT 17,990 € 15,990 € 5,532 € 96 месеци 137 € 4.5% 115 € 177 € 301 €
1.2 Turbo MT BUSINESS 19,490 € 16,990 € 5,875 € 96 месеци 146 € 4.5% 122 € 187 € 320 €
1.2 Turbo MT EXECUTIVE 20,990 € 18,490 € 6,390 € 96 месеци 159 € 4.5% 132 € 205 € 349 €
1.2 Turbo CVT EXECUTIVE 22,490 € 19,990 € 6,905 € 96 месеци 172 € 4.5% 143 € 221 € 377 €
Hybrid 1.8 122KS
1.8 Hybrid CVT COMFORT 20,990 € 18,990 € 6,561 € 96 месеци 157 € 3.75% 136 € 210 € 358 €
1.8 Hybrid CVT BUSINESS 22,490 € 19,990 € 6,904 € 96 месеци 166 € 3.75% 143 € 221 € 377 €
1.8 Hybrid CVT EXECUTIVE 23,990 € 21,490 € 7,419 € 96 месеци 178 € 3.75% 154 € 238 € 405 €
1.8 Hybrid CVT EXECUTIVE BI-TONE 24,790 € 22,290 € 7,693 € 96 месеци 185 € 3.75% 160 € 247 € 420 €
1.8 Hybrid CVT LUXURY 26,990 € 23,990 € 8,277 € 96 месеци 199 € 3.75% 172 € 265 € 452 €
1.8 Hybrid CVT LUXURY GREY INT. 27,290 € 24,290 € 8,380 € 96 месеци 201 € 3.75% 174 € 269 € 458 €
Hybrid 2.0 180KS
2.0 Hybrid CVT LUXURY 28,990 € 25,990 € 8,963 € 96 месеци 215 € 3.75% 186 € 287 € 490 €
2.0 Hybrid CVT LUXURY GREY INT. 29,290 € 26,290 € 9,066 € 96 месеци 218 € 3.75% 188 € 290 € 496 €
2.0 Hybrid CVT LUXURY PLUS 30,990 € 27,990 € 9,650 € 96 месеци 232 € 3.75% 200 € 310 € 528 €
2.0 Hybrid CVT LUXURY PLUS GREY INT. 31,290 € 28,290 € 9,753 € 96 месеци 234 € 3.75% 202 € 312 € 533 €
2.0 Hybrid CVT LUXURY PLUS BI-TONE 31,790 € 28,790 € 9,924 € 96 месеци 239 € 3.75% 205 € 318 € 542 €

Доплата за металик боја: 450 EUR
Доплата за бисерна (перла) боја: 550 EUR
Доплата за двобојна (Bi Tone) каросерија: 700 EUR

 

МОТОР МЕНУВАЧ НИВО НА ОПРЕМА РЕДОВНА ЦЕНА ПРОМО ЦЕНА УЧЕСТВО ПЕРИОД НА ОТПЛАТА РАТА КАМАТНА СТАПКА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ СО 50% ПОПУСТ

NEW COROLLA SEDAN

500 € франшиза 200 € франшиза Без франшиза
1.6 Petrol MT BUSINESS 18,990 € 16,990 € 5,875 € 96 месеци 146 € 4.5% 122 € 187 € 320 €
1.6 Petrol MT EXECUTIVE 21,990 € 19,490 € 6,734 € 96 месеци 167 € 4.5% 140 € 215 € 367 €
1.6 Petrol CVT EXECUTIVE 23,490 € 20,990 € 7,248 € 96 месеци 180 € 4.5% 150 € 232 € 395 €
1.6 Petrol MT EXECUTIVE PLUS 23,990 € 21,190 € 7,317 € 96 месеци 182 € 4.5% 152 € 234 € 400 €
1.6 Petrol CVT EXECUTIVE PLUS 25,490 € 22,690 € 7,832 € 96 месеци 195 € 4.5% 163 € 250 € 428 €
Hybrid 1.8 122KS
1.8 Hybrid CVT BUSINESS 23,490 € 20,990 € 7,247 € 96 месеци 174 € 3.75% 150 € 232 € 395 €
1.8 Hybrid CVT EXECUTIVE 24,990 € 22,490 € 7,762 € 96 месеци 186 € 3.75% 161 € 249 € 424 €
1.8 Hybrid CVT EXECUTIVE PLUS 26,990 € 24,190 € 8,345 € 96 месеци 200 € 3.75% 173 € 268 € 456 €

Доплата за металик боја : 450 EUR
Доплата за бисерна (перла) боја : 550 EUR

 

МОТОР МЕНУВАЧ НИВО НА ОПРЕМА РЕДОВНА ЦЕНА ПРОМО ЦЕНА УЧЕСТВО ПЕРИОД НА ОТПЛАТА РАТА КАМАТНА СТАПКА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ СО 50% ПОПУСТ

NEW COROLLA TOURING SPORTS

500 € франшиза 200 € франшиза Без франшиза
Hybrid 1.8 122KS
1.8 Hybrid CVT COMFORT 22,490 € 19,990 € 6,904 € 96 месеци 166 € 3.75% 143 € 221 € 377 €
1.8 Hybrid CVT EXECUTVE 25,490 € 22,490 € 7,762 € 96 месеци 186 € 3.75% 161 € 249 € 424 €
1.8 Hybrid CVT LUXURY 28,490 € 25,490 € 8,792 € 96 месеци 211 € 3.75% 183 € 268 € 480 €
1.8 Hybrid CVT LUXURY GREY INT. 28,790 € 25,790 € 8,895 € 96 месеци 214 € 3.75% 185 € 285 € 486 €
Hybrid 2.0 180KS
2.0 Hybrid CVT LUXURY PANO ROOF 32,490 € 29,490 € 10,164 € 96 месеци 244 € 3.75% 211 € 326 € 556 €
2.0 Hybrid CVT LUXURY PANO ROOF GREY INT. 32,790 € 29,790 € 10,267 € 96 месеци 247 € 3.75% 213 € 329 € 562 €

Доплата за металик боја: 450 EUR
Доплата за бисерна (перла) боја: 550 EUR

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk