Не пропуштај

Квалитетот на вашето искуство зависи од вашиот избор

Toyota Авто Центар Дооел користи колачиња или технологии за следење, кои со ваша согласност може да се инсталираат на вашиот уред за следните цели: подобрување на искуството при посета на нашата страница, статистика за посетеност, прикажување персонализирани реклами при посета на партнерски страници и мерење на нивното влијание, користење на податоци за геолокација, за да ви понудиме можности во врска со социјални медиуми. За повеќе информации за нашата политика за колачиња, прочитајте ја нашата Политика и поставки за „колачиња”.

Со кликнување на копчето „Прифаќам “ подолу, се согласувате со користење на колачиња за горенаведените цели. За управување со параметрите за колачиња, кликнете овде: „Управување со моите колачиња”. Некои колачиња се строго неопходни за правилно функционирање на страницата и нашите услуги и се инсталираат автоматски.

TOYOTA „КОЛАЧИЊА“

Како и повеќето веб-страници, така и ние користиме „колачиња” за да понудиме максимално задоволство од нашата веб-страница, нудејќи ја најдобрата можна услуга. Нашите „колачиња” ни овозможуваат да го персонализираме Вашето интернет искуство на нашата веб-страница и да чуваме и пренесуваме информации од страница на страница.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

На веб-страницата се користат функционални „колачиња” за зачувување на Вашите податоци за најава при следната посета. Исто така овие „колачиња” се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство со зачувување на одредени Ваши одлуки, на пр.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ПЕРФОРМАНС

На веб-страницата се користат колачиња за перформанс, за подобрување услугата што ја нудиме преку Интернет, користејќи аналитички софтвер, pop-up прозорци со истражувања или покана за тест возење и понуди за сеопфатно следење на ефективноста и нормалното функционирање на нашите веб-страници.

„КОЛАЧИЊА“ ЗА ТАРГЕТИРАЊЕ

Со цел да се активира целосната практична придобивка од нашата веб-страница, овие колачиња се користат за водење регистар на страниците што сте ги посетиле на нашата веб-страница или за да ви бидат обезбедени дополнителни услуги како на пример „најблискиот овластен дилер на Toyota”. Ова може да доведе до насочени таргетирани реклами кога посетувате други страници освен оние на Toyota. Овие „колачиња” се опционални и треба изречно да бидат прифатени од Вас во банерот за „колачиња” или во дијалогот за поставки во горниот дел на оваа страница.

„КОЛАЧИЊА“ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Овие колачиња се користат за услуги на социјалните мрежи.

СТРОГО НЕОПХОДНИ „КОЛАЧИЊА“

Овие колачиња се користат за активирање на основните функции на веб-страницата и за подобрување на нејзината безбедност. Без овие „колачиња”, нашите услуги може да не функционираат правилно. Тие не можат да бидат деактивирани на оваа веб-страница. Генерално, можете да ги оневозможите „колачињата” во секое време во вашиот прелистувач, но тоа ќе го спречи правилното функционирање на веб-страницата.

x
x

C-HR

Модел Редовна цена  Цена со ПОПУСТ Минимално Учество  Месечна рата Период на отплата

Каско осигурување со 50% попуст

500 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

200 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

Без франшиза

 CH-R САМОПОЛНЕЧКИ ХИБРИД

C-HR  1.8/122 Hp Hybrid CENTER

28.390€

25.700 € 8.799  239   84 месеци 184 € 284 € 485 € 

C-HR 1.8/122 Hp  Hybrid CLUB Bi-Tone

30.690€

28.490 € 9.749 € 265   84 месеци 204 €  315 € 537 €

C-HR 2.0/184 Hp Hybrid CLUB Bi-Tone

 33.190€

29.990 €  10.260 €  279   84 месеци  214 €  331 € 565 €

C-HR GR Sport 1.8/122 Hp HYBRID Automatic (E-CVT)

33,190€

30,600 € 10.468 € 285 € 84 месеци 219 € 338 € 577 €

GR Sport 2.0/184 Hp HYBRID Automatic (E-CVT)

35,190€

32,300 € 11,047 € 300 € 84 месеци 231 € 357 € 609 €

Доплата за боја (освен за CLUB):

за металик боја: 500 EUR

за бисерна (перла) боја: 700 EUR

RAV4

Модел Редовна цена  Промотивна цена Учество  Месечна рата Период на отплата

 

 Каско осигурување со 50% попуст 

 

RAV4    500 € франшиза 200 € франшиза   Без франшиза
БЕНЗИНЕЦ

DYNAMIC FWD 2.0 PETROL 175 к.с Manual (6MT)

 33.090 €   28.127 €  6.028 €  321 €  84 месеци  201 €  311 €  530 €

DYNAMIC AWD 2.0 PETROL 175 к.с Automatic (CVT)

 36.190 €  30.762 €  6.588   351   84 месеци  220 €  340 €  580 €

САМОПОЛНЕЧКИ HYBRID

DYNAMIC FWD 2.5 HYBRID 218 к.с. Automatic (E-CVT)

37.490 €

33.741 € 11.538  314   84 месеци 241 € 373 € 636 € 

DYNAMIC AWD 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

40.990 € 36.891 € 12.611 € 343   84 месеци 264 €  408 € 695 €

EXCLUSIVE FWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 218 к.с. Automatic (E-CVT)

 42.690 € 38.500 €  13.159 €  358   84 месеци  275 €  425 € 726 €

EXCLUSIVE AWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

46.090 €  41.500 €  14.181 €  386   84 месеци  297 € 459 €  782 €

EXCLUSIVE Black Edition AWD 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

46.390 € 41.851 € 14.301 € 389  84 месеци 299 € 462 € 789 €

EXCLUSIVE PREMIUM AWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

50.890 € 44.851 € 15.323 € 417 € 84 месеци 321 € 496 € 845 €

Доплата за металик боја кај DYNAMIC - 800 € (49.600 денари)

Доплата за бисерна (перла) боја кај DYNAMIC- 1000 € (62.000 денари)

EXCLUSIVE/EXCLUSIVE PREMIUM - двобојна каросерија вклучена во цена на возилото.

BLACK EDITION - боја на каросерија вклучена во цена на возилото.

 

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте ги нашите продажни консултанти на следниот линк: Продажба