Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,99 %
  • Минимално учество: 25 %
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Задолжително каско осигурување со 500 € франшиза

VOLKSWAGEN POLO VAN 1.2 TDI 75KS +18%DDV

Година на производство / прва регистрација:
2011 година

Регистрирано до:
2020 година

Километри:
140.842 Km

Цена:
327.980 денари

Информативна цена во евра:
5.290 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА