Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Каско осигурување со 30% попуст

ТОYOTA RAV4 4X4 2.2 D-4D 150KS LUXURY AUTOMATIC

Година на производство / прва регистрација:
2013 година

Регистрирано до:
2021 година

Километри:
166.761 Km

Цена:
1.109.800 денари

Информативна цена во евра:
17.900 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
4.126 €

Период на отплата:
36 месеци

Месечна рата:
433 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА