Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,99 %
  • Минимално учество: 25 %
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Задолжително каско осигурување со 500 € франшиза

TOYOTA LAND CRUISER 3.0 4X4 D-4D 173KS AUTOMATIC

Година на производство / прва регистрација:
2008 година

Регистрирано до:
2020 година

Километри:
230.000 Km

Цена:
985.800 денари

Информативна цена во евра:
15.900 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА