Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност и Известување за приватност на податоци.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Каско осигурување со 30% попуст

TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D 140KS EXECUTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2017 година

Регистрирано до:
2022 година

Километри:
70.600 Km

Цена:
1.010.600 денари

Информативна цена во евра:
16.300 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
3.900 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
250 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА