Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Задолжително каско осигурување со 500 € франшиза

SEAT LEON 1.6 TDI 115KS STYLE AUTOMATIC

Година на производство / прва регистрација:
2016 година

Регистрирано до:
2021 година

Километри:
99.000 Km

Цена:
713.000 денари

Информативна цена во евра:
11.500 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
2.606 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
179 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА