Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Задолжително каско осигурување со 500 € франшиза

OPEL ASTRA J 1.4BENZIN 90KS N-JOY

Година на производство / прва регистрација:
2009/2010 година

Регистрирано до:
2021 година

Километри:
71.952 Km

Цена:
415.400 денари

Информативна цена во евра:
6.700 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА