Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност и Известување за приватност на податоци.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Каско осигурување со 30% попуст

OPEL ASTRA 1.6 CDTI 110KS 2016

Година на производство / прва регистрација:
2016 година

Регистрирано до:
2021 година

Километри:
97.000 Km

Цена:
619.938 денари

Информативна цена во евра:
9.999 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
2.409 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
153 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА