Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Задолжително каско осигурување со 500 € франшиза

MITSUBISHI PAJERO 4X4 3.2 DI D 162KS PREMIUM

Година на производство / прва регистрација:
2010 година

Регистрирано до:
2020 година

Километри:
194.000 Km

Цена:
929.380 денари

Информативна цена во евра:
14.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА