Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Задолжително каско осигурување со 500 € франшиза

LEXUS NX 300h 197HP 4X4 LUXURY

Година на производство / прва регистрација:
2016 година

Регистрирано до:
2020 година

Километри:
66.000 Km

Цена:
1.953.000 денари

Информативна цена во евра:
31.500 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
9.034 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
452 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА