Не пропуштај

Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност и Известување за приватност на податоци.

Дали се согласувате со овие услови?

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,5 %
  • Минимално учество за патнички возила: 20 %
  • Минимално учество за комерцијални возила: 10 %+ ДДВ
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Каско осигурување со 30% попуст

LEXUS IS300h 2.5 D-VVT-I 205HP F-SPORT

Година на производство / прва регистрација:
2013 година

Регистрирано до:
2022 година

Километри:
101.000 Km

Цена:
1.239.380 денари

Информативна цена во евра:
19.990 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
4.773 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
306 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА