Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,99 %
  • Минимално учество: 25 %
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Задолжително каско осигурување со 500 € франшиза

LEXUS IS 300 HYBRID LUXURY 2.5 D-VVT-I 223HP

Година на производство / прва регистрација:
2014 година

Регистрирано до:
2020 година

Километри:
122.700 Km

Цена:
1.333.000 денари

Информативна цена во евра:
21.500 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
6.095 €

Период на отплата:
48 месеци

Месечна рата:
380 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА