Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

ФИНАНСИРАЊЕ (ЛИЗИНГ) НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА:

  • Каматна стапка: 5,99 %
  • Минимално учество: 25 %
  • Максимален период на отплата: зависи од староста на возилото
  • Задолжително каско осигурување со 500 € франшиза

FORD FIESTA 1.25 BENZIN 80KS 8 VOZILA

Година на производство / прва регистрација:
2016 година

Регистрирано до:
2021 година

Километри:
90.000 Km

Цена:
452.600 денари

Информативна цена во евра:
7.300 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
2.016 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
107 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА