Нашата веб-страница користи колачиња за статистичка анализа и за подобрување на корисничкото искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, Вие се согласувате со овие услови. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика за приватност.

x
x

Клиентите се секогаш наш приоритет.

Контактирајте нè!

Безбедноста како и мобилноста на нашите клиенти, вработени и соработници отсекогаш биле приоритет за секој од нас во Toyota. Нашата цел е да ја оправдаме довербата на нашите клиенти и затоа сметаме дека е важно да ве информираме за можностите кои ги нуди нашата компанија во новонастанатата ситуација.

Со воведувањето на вонредна состојба во нашата земја и анти-епидемиските мерки утврдени од страна на владата, би сакале да Ве информираме дека „Toyota Авто Центар” ги презеде сите потребни мерки за дезинфекција, во насока на заштита на здравјето на нашите клиенти, вработени и соработници при посета на нашиот продажно-сервисен центар.

Продажно- сервисниот центар продолжува да работи и понатаму, а во знак на признание на нашата одговорност кон здравјето на населението, воспоставивме ригорозни процеси, во согласност со препораките на владата, за да обезбедиме максимална заштита на здравјето на клиентите и вработените.

Работното време на нашиот Продажно-Сервисен Центар е:

         Продажен салон (Понеделник-Петок): 08.00-18.00 часот

         Сервисен центар (Понеделник- Петок): 08.00-16.30 часот

         Сабота: 10:00 - 14:00 h

За да обезбедиме максимална усогласеност со препорачаните мерки за заштита, како и да излеземе во пресрет на клиентите кои поради моменталната ситуација не сакаат или пак не се во можност да не посетат, Ве информираме дека сите прашања поврзани со продажбата на автомобили како и можноста да закажете термин за проверка и сервис на Вашето возило може да го направите:

          Продажба на нови возила: 02/ 30 88 881; 02/ 30 88  882; 02/ 30 88 885; 

          Продажба на користени возила: 02/ 30 88 883; 02/ 30 88  884;

          Сервисен центар: 02/ 30 88 841; 

          Продажба на возила

          Сервисен центар или

          Facebook фан страна

Доколку сакате да се запознаете со нашите моментални акциски понуди истото може да го направите на следниот линк.

Тимот на Toyota Авто Центар со задоволство ќе излезе во пресрет на Вашите потреби и барања.

Јавното здравје е заедничка одговорност!