x
x

RAV4 Hybrid AWD Executive Plus

Дата на прва регистрација:
26.03.2018 година

Цена:
1.891.000 денари

Информативна цена во евра:
30.500 €

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА