x
x

RAV 4 2.5 HSD Executive +

Дата на прва регистрација:
26.07.2018 година

Цена:
1.922.000 денари

Информативна цена во евра:
31.000 €

 Вклучена дополнителна опрема: странични скали, покривка за багажник, навигација,патосници гумени, дефлектори прозор, задна лајсна хром.

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА